کفپوش پارکینگ

پارکینگ ها محل تردد مداوم خودروها بوده و به علت آن که کفپوش پارکینگ در معرض روغن ریزی و تماس با مواد خورنده و هیدروکربنی است، لازم تا کفپوش پارکینگ استحکام لازم را داشته و دارای مقاومت شیمیایی بسیار بالایی باشد. امروزه انواع مختلفی از کفپوش ها وجود دارند که به وسیله آن ها می توان کف پارکینگ خود را پوشانده و مزایای آن بهره‌مند شد.

چرا انتخاب کفپوش مناسب مهم است ؟

کفپوش به مجموعه ای از لایه ها و رویه هایی گفته می شود مه از آن ها برای پوشش دادن یک مکان استفاده می نمایند. کفپوش ها بسته به محلی که مورد استفاده قرار می گیرند، نام های مختلفی داشته و از جنس های متفاوتی جهت کفپوش نمودن مکان های مختلف بهره گرفته می شود.

همان گونه که از نام پیدا است، کفپوش پارکینگ به لایه ها و رویه هایی گفته می شود که جهت پوشاندن انواع پارکینگ های منازل و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.

پوشش کف پارکینگ

پوشش کف پارکینگ به منظورهای مختلفی انجام می شود که از جمله مهم ترین آن ها می توان به یکدست سازی کف پارکینگ به منظور تسهیل رفت و آمد خودروها و جلوگیری از فرسایش و آسیب دیدن آن ها اشاره نمود. پوشش کف پارکینگ از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و در صورت عدم توجه، می تواند خسارات فراوانی را متوجه خودرو شما سازد.

کف سازی پارکینگ

برای کف سازی پارکینگ می توان از متریال های مختلفی بهره گرفت. دقت نمایید که پوشش کف پارکینگ از اهمیت بسیاری برخوردار است. پیش از کف سازی پارکینگ توجه نمایید چه پوششی را انتخاب کنید که در مقابل ترکیبات شیمیایی مقاوم بوده و در برابر سایش، لغزش، بخار و رطوبت و… از خود استحکام و مقاومت ویژه ای نشان دهد.

کف پوش پارکینگ

مزایای کفپوش نمودن پارکینگ

بدون شک برای همه ما اتفاق افتاده است که از یک پارکینگ تنگ و تاریک عبور کرده باشیم. احساس ناامنی و یا ناراحتی که در افراد حین عبور از این پارکینگ ها ایجاد می شود غیر قابل انکار است. حال تصور کنید که این پارکینگ در محل زندگی و یا محل کار شما باشد. چه احساسی به شما دست می دهد؟ بله اکنون متوجه شدید که وضعیت پارکینگ به چه میزان در احساس امنیت و آسایش شما تاثیرگذار است.

استفاده از کفپوش های پارکینگ مزایای فراوانی را به همراه دارد که از جمله آن ها می توان به بهبود دید از طریق استفاده از روکش های رنگ روشن منعکس کننده نور و یا استفاده از کفپوش های رنگی اشاره نمود. به علاوه با استفاده از فلش هایی که به وضوح روی کفپوش مشخص شده‌ اند، می توان مسیریابی درستی را تجربه نمود.

کف پوش ها با ایجاد سطوح ضد لغزش می توانند موجب تسهیل حرکت خودرو در پارکینگ شده و خسارات ناشی از کفپوش نامناسب را به طور چشمگیری کاهش دهند.

کفپوش پارکینگ خانه

انتخاب کفپوش برای پارکینگ خانه بسیار مهم بوده و در صورتی که به درستی انتخاب نشود، می تواند شما را متضرر نموده و هزینه های اضافی برای تعمیر خودرو در اثر انتخاب نادرست کفپوش پارکینگ خانه و نیز هزینه های تعمیر و یا دوباره کاری برای کف سازی پارکینگ را به شما تحمیل نماید.

کفپوش پارکینگ خانه

کفپوش پارکینگ تجاری

پارکینگ های تجاری عموماً به صورت روباز و یا رو بسته طراحی شده و جهت استفاده در مراکز تجاری تجهیز می گردند. به علت آنکه رفت و آمد خودرو در این پارکینگ ها زیاد می ‌باشد و نسبت به پارکینگ های خانگی به میزان بیشتری در معرض فرسایش و آسیب دیدن هستند، لازم است تا از بهترین متریال برای کف پارکینگ استفاده نمود و عمر کفپوش پارکینگ را افزایش داد.

بهترین کفپوش پارکینگ

کفپوش پارکینگ روباز

پارکینگ های روباز در معرض تابش مستقیم نور آفتاب بوده و به علاوه در معرض بارش باران و برف قرار دارند. بنابراین لازم است که از متریال های ویژه که دارای عمر طولانی هستند برای استفاده در کف پوش نمودن این پارکینگ ها بهره گرفت.

کفپوش پارکینگ روباز

انواع کفپوش پارکینگ

در گذشته انتخاب زیادی برای کف پوش نمودن پارکینگ ها وجود نداشت و کف پوش نمودن پارکینگ صرفاً محدود به موزاییک و بتن سخت بود. اما با افزایش جمعیت و صنعتی شدن شهرها، پارکینگ های چند طبقه و عمومی ساخته شدند که نیازمند استفاده از کفپوش هایی با مقاومت شیمیایی و سایشی بالا می باشند.

به همین علت نسل جدیدی از کفپوش ها روانه بازار شدند که از جمله آن ها می توان به کفپوش آپوکسی پارکینگ، کفپوش پلی یورتان، کفپوش بتن سخت و کفپوش موزاییکی اشاره نمود. امروزه استفاده از کفپوش آپوکسی پارکینگ و کفپوش پلی یورتان به علت مزایا و خواص بیشماری که دارند بسیار رایج شده است.

در ادامه به انواع کفپوش های پارکینگ به همراه مزایا و معایب آن ها می پردازیم.

کفپوش اپوکسی پارکینگ

کفپوش های اپوکسی پارکینگ به محصولاتی پلیمری و مهندسی شده گفته می شود که دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشند. این کفپوش ها با خواص و ویژگی های منحصر به فرد خود بسیاری از نیازهای جامعه را به یک کفپوش مناسب پارکینگ برآورده می سازند. به طور کلی می توان گفت که کفپوش آپوکسی که آن را پلی پوکساید نیز می نامند، یک بسپار ترموست است که نتیجه واکنش رزین آپوکسی ساید با پلی آمین یا پلی آمید می باشد.

کفپوش رزین اپوکسی پارکینگ از چندین لایه آپوکسی مختلف تشکیل شده تا کف پارکینگ و زمین را به خوبی و به طور کامل پوشش دهد. ضخامت کفپوش اپوکسی با توجه به محل مورد استفاده و نیز هدف استفاده از آن متفاوت می باشد؛ اما به طور کلی می توان گفت که این کفپوش با ضخامت بین ۳ الی ۵ میلی متر مورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه اجرای کفپوش پارکینگ اپوکسی

برای اجرا نمودن کفپوش آپوکسی نیازمند تجهیزات و دانش فنی خاصی هستیم که بهتر است از افراد متخصصین امر بهره بگیریم. مراحل اجرای کفپوش آپوکسی به طور مختصر در ادامه شرح داده شده است:

گام اول: آماده سازی سطح مورد نظر

آماده سازی سطح مورد نظر برای ایجاد چسبندگی مناسب بین محصول آپوکسی و سطحی است که قصد کفپوش نمودن آن را داریم. برای این کار معمولاً از کاغذ سمباده و یا سنگ سنباده الماس استفاده می شود. چنان چه سطح مورد نظر به هر نوع روغنی آلوده باشد، ابتدا باید آن را به وسیله مواد شیمیایی تمیز نمود.

گام دوم: تمیز نمودن سطح مورد نظر

پس از سمباده کشیدن سطح مورد نظر و حذف حفرات کوچک و بزرگ، نوبت آن می رسد که بقایای حاصل از سمباده کشی، گرد و غبار و سایر مواد اضافی روی سطح مورد نظر پاک گردد. لازم است که سطح مورد کفپوشی عاری از هر گونه گرد و غبار و سایر مواد باشد تا کیفیت نهایی کار بالا رفته و چسبندگی میان ماده و سطح مورد کفپوشی افزایش یابد.

گام سوم: بتونه کاری کف با استفاده از بتونه آپوکسی

هنگامی که قصد اجرای کفپوش آپوکسی را دارید، لازم است که هموارهکف مورد نظر را بتونه کاری نموده و از یک بتونه آپوکسی مناسب برای این کار استفاده نمایید. ممکن است یپرسید علت اهمیت بتونه کاری چیست و آیا می توان آن را حذف نمود؟

به علت نقش بتونه کاری در افزایش ماندگاری کفپوش و نیز بهبود و افزایش چسبندگی بین سطح و کفپوش، استفاده از بتونه کاری ضروری به نظر می رسد. به علاوه با استفاده از بتونه، مقدار ماده مورد نیاز برای احرای کفپوش در مراحل بعدی به طرز چشمگیری کاهش میابد.

عموما برای آن که از مهر و موم سازی کف و بتونه کاری مناسب اطمینان حاصل نمود، به طور معمول از دو لایه بتونه آپوکسی استفاده می نمایند.

گام چهارم: پر کردن درزها با استفاده از دوغاب آپوکسی

اجرای این مرحله پیش از بتونه کاری نیز امکان پذیر است. یک روش مناسب در خصوص درز ها و حفرات بسیار ریز این است که آن ها را با سمباده الماس برش داده تا از جای گیری مناسب دوغاب آپوکسی در میز اطمینان پیدا کرد.

گام پنجم: اجرای اولین لایه از کفپوش آپوکسی

در حین اجرای کفپوش های آپوکسی، عموما برای افزایش کیفیت کار و نیز افزایش ماندگاری کفپوش، از چندین لایه کفپوش آپوکسی استفاده می شود. در این مرحله لازم است از ترکیب نمودن مواد مختلف با یکدیگر و سپس مخلوط نمودن آن ها به طور یکنواخت توسط همزن برقی برای اجرای اولین لایه از کفپوش آپوکسی استفاده نمود.

ذکر این نکته الزامی است که باید توجه کافی و لازم را در مخلوط و ترکیب نمودن آپوکسی به عمل آورد. زیرا که کوچک ترین اشتباه و سهل انگاری، سبب بدشکلی و غیر یکنواختی کفپوش آپوکسی می گردد.

گام ششم: پخش نمودن آپوکسی با استفاده از غلتک

پخش نمودن آپوکسی دارای اهمیت فراوانی بوده و لازم است که از بهترین غلتک ها برای پخش نمودن آن استفاده کرد. استفاده از غلتک های نامناسب که دارای کیفیت پایینی هستند، سبب ایجاد و شکل گرفتن سایه های اضافی در کفپوش آپوکسی می گردند. پس از پخش نمودن لایه اول آپوکسی، لازم است تا ۲۴ ساعت برای خشک شدن آن زمان در نظر بگیرید. پس از گذشت زمان ۲۴ ساعت، آپوکسی کاملا خشک شده است و می توانید نسبت به اجرای لایه بعدی کفپوش آپوکسی اقدام نمایید.

در صورتی که در لایه اول آپوکسی هر گونه درز و شکافی مشاهده نمودید، پیش از آن که اجرای لایه دوم را آغاز نمایید، از مهر و موم شدن درزها و شکاف های موجود اطمینان حاصل نمایید. به علاوه چنان چه ناهمواری هایی در سطح کفپوش آپوکسی مشاهده نمودید، می توانید از سمباده شدن جهت برطرف نمودن آن ها بهره بگیرید.

گام هفتم: اجرای لایه نهایی کفپوش آپوکسی

همان گونه که در بندهای پیشین ذکر نمودیم، می توانید بسته به نیاز و تشخیص خود، از تعداد لایه های مختلفی جهت آپوکسی نمودن کفپوش استفاده نمایید. به طور کلی ضخامت کفپوش آپوکسی را بسته به منظور، بین ۳ الی ۵ میلی متر در نظر می گیرند. بنابراین شما می توانید تا زمان ایجاد شدن ضخامت دلخواه، عمل اجرای افزایش لایه های آپوکسی را انجام دهید.

این نکته را مد نظر قرار دهید که ترکیب آپوکسی را پس از ۴۰ دقیقه از آماده شدن مورد مصرف قرار دهید. به علاوه ‌مهر و موم نمودن درزها و سمباده زنی ناهمواری ها در تمامی مراحل ضروری می باشد.

کفپوش پارکینگ اپوکسی

کاربردهای کفپوش اپوکسی

یکی از مهم ترین مزیت های کفپوش آپوکسی این است که دارای قدرت سفارشی ‌سازی بسیار زیادی می باشد. این ویژگی سبب می شود تا امکان استفاده از کفپوش آپوکسی در طیف وسیعی از مکان ها و فضا های مختلف وجود داشته باشد. به علاوه ماندگاری و مقاومت کفپوش آپوکسی بسیار بالا بوده و این نوع کفپوش را انتخابی هوشمندانه جهت استفاده در واحدهای مسکونی تا زمین های ورزشی می دانند.  امروزه از کفپوش های آپوکسی به طور عمده و گسترده برای پوشش کف هتل ها، پارکینگ ها، مراکز تجاری و فروشگاهی استفاده می شود.

مزایای کفپوش پارکینگ اپوکسی

کفپوش های آپوکسی با داشتن مزایای فراوان و با توجه به داشتن ساختار فیزیکی و شیمیایی خاص و منحصر به فرد خود در مقایسه با دیگر پوشش های سنتی کف، امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته و استفاده از آن ها بسیار رایج شده است. از جمله مه مترین مزایای کفپوش پارکینگ آپوکسی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مقاومت بالا در برابر بارهای سنگین، وزن های زیاد و ترددهای پیوسته و مداوم
  • روش نصب سریع و آسان
  • نیازمند بودن به حداقل تجهیزات و ابزار برای نصب
  • تمیزکاری آسان
  • ایجاد یک سطح بسیار درخشان
  • افزایش روشنایی فضاهای داخلی
  • مقاومت بسیار بالا در مقابل رطوبت
  • مقاومت قابل توجه در مقابل لکه های روغنی
  • قابلیت اختلاط با رنگ های مختلف
  • مقاومت قابل قبول در برابر مواد شیمیایی
  • افزایش سطح ایمنی در محیط های کاری به میزان چشمگیر
  • نیاز به حداقل نگهداری ممکن
  • مقرون به صرفه بودن
  • مقاومت حرارتی بالا از منفی ۱۴۰ درجه تا مثبت ۱۲۰ درجه سانتی گراد
  • ضدآب و نفوذ ناپذیر
  • قابلیت شست و شو و نظافت آسان
  • بیشترین میزان چسبندگی کفپوش آپوکسی پارکینگ کف
  • دارای مقاومت سایشی بالا
  • مقاومت قابل توجه در برابر اسیدها و بازها

معایب کفپوش پارکینگ اپوکسی

یکی از معایب کفپوش پارکینگ آپوکسی این است که برای پیاده سازی به سطح تمیزی بالایی نیاز دارد، به عبارتی روشن تر، سطح پیاده سازی کفپوش پارکینگ آپوکسی باید کاملا تمیز بوده و عاری از هر گونه گرد و غبار باشد! در غیر این صورت، کفپوش چسبندگی مناسب خود را نخواهد داشت.

به علاوه کفپوش پارکینگ آپوکسی به سطوح مرطوب و آلوده نچسبیده و مدت زمان لازم برای بهره برداری و استفاده از این کفپوش را یک هفته برآورد نموده اند. نفوذ ناپذیری نسبت به آب یکی مهم ترین مزایای این کفپوش است؛ با این حال چنان چه آب جاری شده روی کفپوش آپوکسی به سرعت تمیز نگردد، ایجاد لغزندگی کرده و برای خودروها بسیار خطرناک خواهد بود. عدم مقاومت این کفپوش در مقابل خراش نیز از دیگر معایب آن به شمار می رود.

کفپوش پارکینگ پلی یورتان

کفپوش های پلی یورتان از دیگر کفپوش هایی هستند که برای پوشش کف پارکینگ از آن ها استفاده می شود. این کفپوش ها که پلی اورتان نیز نامیده می شوند، از نظر فنی و ساختاری دارای شباهت بسیار زیادی به کفپوش های پارکینگ آپوکسی هستند. کفپوش آپوکسی نسبت به کفپوش پلی یورتان سخت تر بوده و با دوام تر است. به علاوه قدرت فشرده سازی آپوکسی نسبت به پلی یورتان بیشتر می باشد.

به همین علت اجرای کفپوش پلی یورتان به طور عمده جهت کفپوش سازی سالن های صنایع سنگین، کف سازی انبارها، کف سازی مراکز تدارکات با ترافیک کامیون های سنگین و… انجام می گردد. در مقایسه بین این دو کفپوش می توان گفت که کفپوش پلی یورتان در ضخامت کم تری اجرا شده و انعطاف و نرمی آن نسبت به آپوکسی بیشتر است. در نتیجه مقاومت پلی یورتان در برابر خراش و ساییدگی بیشتر بوده و حالت کشسانی آن سبب جذب و دفع ضربات می گردد.

اجرای کفپوش پارکینگ پلی یورتان

اجرای کفپوش پارکینگ پلی یورتان از نظر مراحل تقریبا مشابه با اجرای کفپوش آپوکسی می باشد. با این تفاوت که عمدتا پلی یورتان در ضخامت های کمتر اجرا شده و زمان کمتری برای بهره برداری نیاز دارد.

مزایای کفپوش پارکینگ پلی یورتان

مزایای پلی یورتان به طور خلاصه به شرح زیر می باشند:

  • قابلیت مهندسی نمودن کفپوش های پلی یورتان برای اجرا نمودن در زمان کم تر نسبت به کفپوش آپوکسی
  • ضخامت کمتر نسبت به کفپوش آپوکسی و مقاومت بیشتر در برابر ضربه
  • مقاومت در برابر ساییدگی و خراش
  • سبک وزن بودن و کاهش بار استاتیک ساختمان و سازه ها
  • تنوع بالای رنگ و طرح
  • ضد گرد و غبار، قارچ، آنتی باکتریال و…
  • سطحی کاملا صیقلی و فاقد هرگونه درز و شکاف
  • مقاوم در مقابل نفوذ آب
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی
  • تمیزکاری آسان
  • هزینه نگهداری پایین

معایب کفپوش پارکینگ پلی یورتان

کفپوش پلی یورتان در مقابل اشعه خورشید تغییر رنگ یافته و مقاومت و سختی پایین آن از دیگر معایب این کفپوش است که با مهندسی سازی و تغییر ترکیبات شیمیایی آن قابل اصلاح است.

کفپوش پارکینگ بتنی

یکی از کفپوش هایی که از دیرباز تاکنون برای کفپوش نمودن پارکینگ های مسکونی و غیرمسکونی مورد استفاده قرار می گرفته اند، کفپوش های بتن سخت هستند. کفپوش های بتنی در حال حاضر از پر استفاده ترین کفپوش ها به شمار رفته و به طور گسترده در ساختمان های بزرگ اداری و تجاری و مجتمع های مسکونی از آن ها برای کف پوش نمودن استفاده می‌ شود.

علت آن که این کفپوش ها از دیرباز تا کنون مورد استفاده قرار گرفته اند را می توان ماندگاری بالای آن ها در کنار هزینه پایین تر نسبت به سایر انواع کفپوش دانست. با شنیدن نام کفپوش بتنی ممکن است این تصور در شما ایجاد شود که کفپوش های بتنی تنها به رنگ خاکستری اجرا می گردند. اما لازم است بدانید که امروزه کفپوش های بتنی در انواع مختلفی از رنگ ها اجرا می گردند.

کفپوش پارکینگ بتنی

مزایای کفپوش پارکینگ بتنی

از جمله مزایای کفپوش پارکینگ بتنی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • قیمت بسیار پایین در مقایسه با سایر کفپوش ها
  • اجرای آسان تر و سریع تر
  • دارای مقاومت و سختی بسیار بالاتر نسبت به سایر انواع کفپوش ها
  • ماندگاری بلند مدت
  • مقاومت بسیار بالا در مقابل تولید گرد و خاک
  • ضد آب
  • دارای مقاومت سایشی بالا
  • ضد لغزندگی
  • مقاومت در برابر نفوذ مواد نفتی و روغنی
  • زیبایی و تنوع رنگ بالا
  • مقاوم در مقابل انجماد و یخ زدگی

معایب کفپوش پارکینگ بتنی

در مزیت های این نوع کفپوش ذکر نمودیم که این نوع کفپوش دارای هزینه اجرایی بسیار کم است. اما این موضوع در صورتی صادق است که تصمیم به اجرای بتن سخت یا آرملات نگرفته باشید. در صورتی که قصد اجرای بتن سخت یا آرملات داشته باشید لازم است بدانید که هزینه اجرای این کف سازی دو برابر هزینه اجرای بتن رنگی می باشد.

کفپوش پارکینگ موزاییکی

موزاییک ها از بهترین متریال هستند که برای کفپوش نمودن می‌ توان از آن ها استفاده نمود. موزاییک ها طی یک فرآیند مهندسی شده تولید شده و دارای سختی و مقاومت بسیار بالایی هستند. این امر سبب شده تا بتوان از موزاییک ها برای کف پوش نمودن پارکینگ استفاده نمود. البته ذکر این نکته لازم است که از موزاییک عموماً برای کف پوش نمودن پارکینگ های کوچک خصوصاً پارکینگ های منازل مسکونی و غیرمسکونی استفاده می شود.

کفپوش پارکینگ موزاییک

مزایای کفپوش پارکینگ موزاییکی

مزایای کفپوش پارکینگ موزاییکی به شرح زیر هستند:

  • تنوع در طرح و رنگ بالا
  • سرعت اجرای مناسب
  • قیمت مناسب
  • تمیزکاری آسان
  • هزینه نگهداری
  • دارای سختی و مقاومت قابل قبول در برابر فشارهای ناشی از ترافیک

معایب کفپوش پارکینگ موزاییکی

همان گونه که ذکر نمودیم موزاییک ها برای کفپوش نمودن پارکینگ ها در ابعاد کوچک مناسب هستند؛ زیرا این نوع کفپوش برای استفاده در پارکینگ های روباز که امکان خیس شدن را دارند مناسب نمی باشد. لغزندگی ماشین در صورت خیس بودن موزاییک ها بسیار زیاد است. به علاوه لکه پذیری موزاییک ها در صورت آلوده شدن به انواع روغن زیاد بوده و در مقابل ضربه های ناگهانی همانند افتادن اجسام از ارتفاع به شدت حساس می باشند.

بهترین متریال برای کف پارکینگ

برای اجرای کفپوش پارکینگ لازم است تا مجموعه‌ای از شرایط را در نظر گرفته و با سنجیدن آن ها نوع کفپوش پارکینگ خود را انتخاب نمایید. برای مثال اجرای کفپوش پارکینگ برای پارکینگ های تجاری و نیز رو باز انتخابی هوشمندانه به نظر نمی رسد. به همین علت لازم است ابتدا شرایط پارکینگ را سنجیده و با توجه به مطالب عنوان شده در این مقاله، نوع کفپوش مناسب برای پارکینگ خود را انتخاب نمایید.

حین انتخاب متریال برای کف پارکینگ خود به آب و هوای محیط و میزان رفت و آمد توجه نموده و با توجه به شرایط موجود تصمیم گیری نمایید که کدام کفپوش برای شما مناسب می باشد. به علاوه لازم است که متریال های لازم برای اجرای کفپوش را از مکان های معتبر تهیه نمایید و یا اجرای آن را به طور ملی به یک تیم متخصص و حرفه ای واگذار کنید.

عوامل موثر بر انتخاب مصالح کف سازی پارکینگ

به طور کلی باید گفت که انتخاب مصالح کف سازی پارکینگ به سلیقه شخصی و تشخیص شما بستگی دارد. اما می توان به اختصار موارد دیگری را نام برد که در انتخاب مصالح کف سازی تاثیرگذار هستند. برای مثال می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سلیقه شخصی
  • کیفیت
  • درجه دشواری نصب
  • نگهداری و تمیز کاری
  • بودجه موجود
  • در نظر گرفتن ترافیک و بار وارد شده بر کف
  • انواع مختلف مصالح کف سازی
  • در نظر گرفتن مزایا و معایب مصالح کف سازی با توجه به کارکرد آن ها

قیمت کفپوش پارکینگ

یکی از دغدغه‌های اصلی افرادی که قصد کفپوش نمودن پارکینگ ساختمان مسکونی،غیر مسکونی و یا تجاری خود را دارند؛ قیمت کفپوش پارکینگ می باشد. قیمت کفپوش پارکینگ بر اساس متر مربع تعیین شده و قیمت هر متر کفپوش بسته به انواع آن متفاوت می باشد. کیفیت و کارایی مناسب از عواملی است که در تعیین قیمت کفپوش پارکینگ نقش بسزایی دارند.

از عواملی که می‌توانند در قیمت کفپوش پارکینگ تاثیر گذار باشند می توان به تخصص شخص اجرا کننده اشاره نمود. بدیهی است که اجرای کفپوش پارکینگ توسط یک تیم و یا شخص حرفه‌ای دارای هزینه بیشتری می باشد. به علاوه متریال و مواد مورد استفاده برای کف پوش نمودن از عوامل مهم تاثیرگذار در قیمت هر متر مربع کفپوش است.

در تعیین قیمت کفپوش پارکینگ اپوکسی و پلی یورتان ضخامت کفپوش اجرا شده تاثیر گذار است. هر چقدر ضخامت کفپوش بیشتر باشد بدیهی است که از متریال بیشتری استفاده شده و هزینه آن بیشتر خواهد بود.

انتخاب بهترین کفپوش برای پارکینگ

موارد بسیاری لازم است تا یک کفپوش را بهترین کفپوش برای پارکینگ نامید. برای این امر فاکتورهای بسیاری وجود دارند که به وسیله آن ها می توان ویژگی بهترین را به یک کفپوش نسبت داد. از مهمترین ویژگی‌های بهترین کفپوش برای پارکینگ می‌ توان به مقاومت سایشی مناسب، سختی و تحمل فشار چرخ خودرو و مقاومت بسیار زیاد به مواد شیمیایی و روغنی که امکان نشت از خودرو دارد اشاره نمود.

به علاوه کفپوش باید دارای چسبندگی مناسب به بستر پارکینگ بوده و در کف پارکینگ لغزندگی کفپوش اتفاق نیفتد. طول عمر مناسب کفپوش برای پارکینگ بسیار مهم بوده و می تواند از آسیب وارد شدن به خودرو و صرف هزینه های اضافی جهت تعمیر کفپوش جلوگیری به عمل آورد.

تمیز شدن آسان و راحت از معیارهای یک کف پوش مناسب است. به علاوه می توان گفت که قیمت کفپوش برای پارکینگ از فاکتورهایی است که به وسیله آن بهترین کفپوش را می توان انتخاب نمود. ذکر این نکته الزامی است که هنگام انتخاب کفپوش برای پارکینگ به مساحت و میزان تردد پارکینگ و نیز نقش کفپوش در زیبایی پارکینگ توجه نمایید.

سخن پایانی

در این مقاله به کفپوش پارکینگ، انواع کفپوش پارکینگ و مزایا و معایب استفاده از آن ها پرداختیم. بنابراین انتظار می‌رود که اکنون شما بتوانید با استفاده از مطالب ارائه شده در این مقاله بهترین کفپوش را برای پارکینگ خود انتخاب نمایید. چنانچه در انتخاب کفپوش خود دچار تردید شده اید تنها کافیست با منیب تماس حاصل نمایید تا کارشناسان متخصص ما شما را راهنمایی نمایند.