عایق کاری و رنگ آمیزی نما

رنگ‌آمیزی نمای ساختمان تنها به جهت زیباسازی ظاهر ساختمان انجام نمی‌شود بلکه هدف دیگر از این کار بالا بردن مقاومت نمای ساختمان در برابر عوامل مخرب همچون آلاینده‌های هوا و یا باران‌های اسیدی می‌باشد بنابراین هم برای رسیدن به رنگی زیبا سر و هم برای بالا بردن مقاومت بدن ما در شرایط مختلف از رنگ‌های مختلفی استفاده می‌کنند که توضیح در رابطه با آن‌ها در یک مقاله نگنجید و خود نیازمند محتوای جداگانه می‌باشد اما در ادامه گریزی مختصر به آن‌ها خواهیم زد.

همانطور که پیشتر نیز گفته شد امروزه فرآیند پیاده‌سازی رنگ نمای ساختمان بسیار دشوار و کاری تخصصی شده است. در گذشته به دلیل اینکه اغلب خانه‌ها از نوع خانه ویلایی بوده و ارتفاع کمی داشتند با وجود یک سطل رنگ و یک قلمو کارگران ماهر به سادگی می‌توانستند این کار را انجام دهند اما امروزه به دلیل بالا رفتن ارتفاع ساختمان‌ها و همینطور گستردگی در انواع رنگ و متریال اولیه این کار نیازمند تکنسین‌های ماهر و آموزش دیده می‌باشد. در صورتی که قصد دارید تا از جزئیات و جوانب اینکار و همینطور روش‌های انجام آن مطلع شوید در ادامه با این مقاله از وب سایت منیب با ما همراه باشید تا به صورت کامل تمام موارد را برایتان شرح دهیم.

رنگ ساختمان

در فرآیند رنگ‌آمیزی نمای ساختمان پیش از هر چیزی شما به یک رنگ مناسب و بهینه از چند جهت احتیاج دارید تا بتوانید خروجی قابل قبولی را داشته باشیم بنابراین بدیهی است که پیش از هر چیزی لازم است در رابطه با انواع رنگ صحبت شود البته که همانطور که پیشتر نیز ذکر شد انواع بسیار زیادی از رنگ‌های مناسب برای نمای ساختمان وجود دارد که نمی‌توان همه آن‌ها را با جزئیات توضیح داد.

به صورت کلی رنگ نمای ساختمان آخرین لایه بیرونی ساختمان می‌باشد و برخلاف مابقی لایه‌ها قابل مشاهده است. رنگ نما به دو دلیل محافظتی و ایجاد زیبایی ظاهری بر روی نمای یک ساختمان پیاده‌سازی می‌شود و امروزه فرایند پیاده‌سازی‌ها کاملاً مکانیزه و دست خوش تغییرات بسیاری شده است.

از انواع رنگ نما می‌توان به موارد زیر  اشاره نمود :

  • رنگ نمای روغنی
  • رنگ نمای سیلیکونی
  • رنگ نمای سیمانی
  • رنگ نمای اکریلیک
  • رنگ نمای اپوکسی
  • رنگ نمای وینیل

البته لازم به ذکر است که تمام موارد گفته شده معروف‌ترین انواع رنگ نمای ساختمان می‌باشند و مسلماً انواع دیگری نیز وجود دارند.

هر کدام از این رنگ‌ها در شرایط و موقعیت‌های خاصی به کار ‌می‌روند و به صورت مطلق نمی‌توان گفت که یک نوع رنگ از دیگری بهتر است. رنگ‌آمیزی نمای ساختمان بسته به شرایط خود ساختمان و همینطور نما باید توسط یکی از این رنگ‌ها صورت بگیرد.

نقاشی نمای ساختمان

نقاشی ساختمان در واقع فرایندی است که به شکل حرفه‌ای و مناسب در آن رنگ نما تغییر پیدا می‌کند اما انقدر‌ها هم که به نظر می‌آید کار سطحی نیست. در سطر‌های بالاتر اشاره شد که رنگ نمای ساختمان‌ها امروزه به شکل متفاوت‌تر و حرفه‌ای‌تر انجام می‌شود و دیگر به مانند قدیم نمی‌توان تنها با در دست گرفتن یک قلمو به جان دیوار‌ها افتاد و آن‌ها را رنگ نمود.

همچنین امروزه رنگ‌ها با ترکیبات شیمیایی مختلفی ساخته می‌شوند که یک فرد با تجربه و کاربلد باید تشخیص دهد کدام رنگ برای کدام فضا مناسب است. این را هم در نظر داشته باشید که خیلی از رنگ‌هایی که امروزه ارائه می‌شوند باید به شکل خاص با آن‌ها رفتار شود تا نتیجه خروجی بهتر باشد و در واقع رنگ‌آمیزی نمای ساختمان تنها به این شکل نیست که یک قلمو یا پد آغشته به رنگ شده و به دیوار‌ها مالیده شود.

به همین جهت در ادامه به صورت مختصر مراحل پیاده‌سازی رنگ نمای ساختمان شرح داده شده‌اند تا به جوان به این کار تا حدودی پی ببرید.

بررسی‌های اولیه

حیف و میل شدن منابعی که برای یک پروژه تهیه می‌کنید به همان اندازه دردناک است که در میانه‌های کار دچار کم و کسری شده و کارتان نیمه تمام بماند! متخصصین این حوزه ابتدا با بررسی تمام جزئیات پروژه شما پیش از اقدام به پیاده سازی فرآیند رنگ آمیزی نمای ساختمان مواردی همچون رنگ و ابزار آلات مورد نیاز، مدت زمان پروژه، تعداد نفرات لازم برای اتمام کار، وسعت پروژه و در نهایت قیمت پروژه را مشخص می‌کنند.

تمام موارد گفته شده همگی بر اساس تجربه و تخصص تکنسین‌های ماهر برآورد می‌شود و به عبارتی این قدم مهمترین قدم برای رنگ‌آمیزی نمای ساختمان است چراکه در صورتی که تئوری‌های اولیه کار به درستی محاسبه شده و به دست بیاید علاوه بر اینکه کار در مدت زمان معین به پایان می‌رسد می‌توان به جرات گفت که کیفیت نهایی بسیار مطلوب خواهد بود. در کنار همه این‌ها بررسی اوضاع آب و هوا نیز بسیار مهم است چرا که رنگ‌آمیزی در صورت بارش باران و یا بالا بودن حجم آلاینده‌ها موفقیت‌آمیز نخواهد بود و نتیجه خوبی را در بر نخواهد داشت بنابراین کارشناسان این حوزه چند روز پشت سر هم که در آن شرایط جوی مناسب است را برای شروع کار انتخاب می‌کنند.

تمیزکاری

پیش از شروع هر چیزی توجه داشته باشید که سطحی که قصد رنگی کردن آن را دارید أبداً نباید مرطوب باشد. حال در صورتیکه این رطوبت از طریق عوامل خارجی اعمال شده پس از گذشت چند ساعت یا چند روز مرتفع خواهد شد اما در صورتیکه خود نمای تازه است، تا زمانی که کاملاً خشک نشده باشد نباید به هیچ وجه اقدام به رنگ‌آمیزی نمای ساختمان مد نظر کرد.

حال بیایید در نظر بگیریم که همه چیز بر وفق مراد است و محاسبات به صورت دقیق انجام شده و سطح نیز آماده کار می‌باشد. اما منظور ما از آماده کار بودن تنها خشک بودن نیست! سطحی که قرار است به خوبی پذیرای رنگ نما باشد باید کاملاً عاری از هرگونه کثیفی و رنگ‌های خشک شده قدیمی باشد. البته بعضی از رنگ‌ها را می‌توان روی رنگ‌های قدیمی زد اما از نظر فنی توصیه می‌شود که رنگ قبلی کاملاً کنده شود.
در این مرحله تکنسین‌ها باید ساختمان را کاملاً با مواد مخصوص شستشو داده و آلاینده‌ها را از بین ببرند تا در فرایند رنگ‌آمیزی نمای ساختمان، نما به خوبی رنگ را به خود جذب کند. این را بدانید که دشمن هر رنگی کثیفی و آلاینده‌هایی است که روی سطح قرار دارد

زیر سازی

پس از تمیز کردن اولیه و عاری شدن دیوار از هرگونه رنگ کهنه و سایر آلاینده‌ها، نواقص نما مشخص شده و خودنمایی می‌کنند. برای اینکه رنگ به شکل مناسبی بتواند روی نما بنشیند نیاز است تا بر روی نما هیچگونه ایرادات فیزیکی نظیر ناهمواری‌ها، شکستگی‌ها، سوراخ و جای پیچ و رولپلاک یا بست، ترک‌ها و سایر موارد این چنینی وجود نداشته باشد و در صورت رؤیت هر کدام از موارد پیش از رنگ‌آمیزی نمای بیرونی ساختمان حتماً باید این ایرادات مرتفع گردد. کوچکترین ایراد فیزیکی موجود در سطح نما می‌تواند باعث شود تا رنگ همترازی خود را از دست داده و ایراد ظاهری فاحش را به وجود بیاورد.

در کلی‌ترین حالت ممکن اگر بخواهیم شرایط‌ایده‌آل برای رنگ‌آمیزی نمای ساختمان را شرح دهیم باید گفت نما باید عاری از هرگونه آلودگی و رنگ‌های قبلی، بدون ناهمواری و سوراخ و همینطور بدون انواع شکستگی‌ها و ترک خوردگی‌ها باشد. و در صورت قرارگیری رنگ روی دیوار به دلیل ناهمواری‌های مختلف اخلاف ظاهر رخ ندهد.

ممکن است پس از انجام زیرسازی‌های لازم و از بین بردن این ایرادات سطح نما باز هم کثیف و کدر بشود بنابراین احتمالاً به این نیاز باشد که نما پیش از رنگ‌آمیزی مجدداً تمیز شود.

انتخاب رنگ

این مرحله تماما مربوط به انتخاب رنگ است. پس از تمیز کردن نما و از بین بردن رنگ قبلی و مشخص شدن جنس اصلی نما و همراه سنجش وضعیت کلی آب و هوایی منطقه و بسیاری شرایط دیگر پیش از رنگ‌آمیزی نمای ساختمان باید رنگ مناسب را انتخاب کرد که این موضوع عکس مربوط به تکنسین‌هایی می‌شود که قصد دارند این کار را انجام دهند.

البته که شما نیز می‌توانید رنگ دلخواه‌تان را انتخاب کرده و در اختیار تکنسین‌ها قرار دهید اما اجازه دهید آن‌ها با توجه به تخصص و تجربه که دارند بهترین گزینه را برای رنگ‌آمیزی نمای بیرونی ساختمان انتخاب کنند.

فراهم کردن بستر کار

بستر مناسب کار یکی از مهمترین قسمت‌های رنگ‌آمیزی نمای ساختمان می‌باشد! پیش از شروع کار می‌بایست که تمام فضای نزدیک کار که نباید روی آن‌ها رنگ ریخته شود به صورت مناسب و کامل پوشش بدهیم. این فضا می‌تواند مواردی همچون فضای اطراف از قبیله پارکینگ و یا فضای سبز، پنجره‌ها، عناصر زینتی موجود در نما مانند سنگ‌های خاص و یا شیشه‌ها و هر چیز دیگری که قصد ندارید رنگی شود باشد.

در مرحله بعدی می‌بایست که روند انجام کار مشخص شود. فراینده رنگ نمای ساختمان به دو صورت با داربست و بدون داربست پیاده‌سازی می‌شود که هر کدام مزایا و معایب خود را داشته که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد اما در صورتیکه قصد بر استفاده از داربست می‌باشد باید فراهم گشته و در صورتی که قصد دارید از روش دیگری استفاده کنید باید جوانب آن را در نظر گرفته و اقدام به تهیه ابزار آلات لازم کنید.

این مرحله آخرین مرحله از رنگ‌آمیزی نمای ساختمان است که در یک مدت زمان مشخص به پایان رسیده و کار آماده بهره‌برداری می‌باشد. البته نکته‌ای که وجود دارد این است که به هیچ عنوان نگذارید وقفه‌ای طولانی مدت بین کار بیفتد چرا که در این صورت رنگ‌ها با تاخیر از هم خشک می‌شوند و ممکن است نتیجه خوبی در بر نداشته باشد. همچنین در طول مدت زمانی که وقفه در بین کار افتاده ممکن است باران ببارد و یا آلاینده‌ها و کثیفی‌ها مجدداً جذب دیوار شوند و زحماتی که در مراحل قبل کشیدید هدر برود.

رنگ نما با داربست یا بدون داربست؟

این سوالی است که شاید بارها با آن مواجه شده باشید که برای رنگ نما ساختمان  بهتر است از داربست استفاده شود یا نه؟ به هیچ عنوان نمی‌توان گفت که داربست بر روش‌های دیگر مقدم تر است و یا برعکس بلکه این موضوع کاملاً به ساختمانتان بستگی دارد و بسته به شرایط مختلف خود ساختمان می توان تصمیم گیری کرد که در رنگ آمیزی نمای ساختمان داربست به کار گرفته شود یا روش‌های دیگر که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

داربست سنتی

امروزه هر جایی که پای ساخت و ساز در میان باشد داربست‌ها قابل مشاهده هستند و با وجود قدمت بسیار زیادی که در صنعت ساختمان‌سازی و مشتقات مربوطه دارند اما هنوز هم که هنوزه عضو ثابت هر پروژه ساختمان‌سازی می‌باشند.
این سازه‌های عجیب و غریب را همگی از کودکی تا به امروز دیده و با آن آشنا شدیم و به نحوی یک راه بسیار راحت برای کار در ارتفاعات بالا بر روی ساختمان می‌باشد.
داربست‌ها دقیقاً رو به روی دیواری که قصد دارید با آن کار کنید بنا شده و تا ارتفاع مشخص که شما تعیین‌کننده آن هستید بالا ‌می‌روند تا با تخته‌گذاری‌های مختلف تکسین‌ها و کارگران بتوانند به راحتی در هر قسمت هم رفت و آمد کرده و در ارتفاعات بالا کار‌هایی نظیر رنگ‌آمیزی نمای ساختمان را انجام دهند.

انواع رایج داربست عبارت است از:

  • داربست منفرد یا تک
  • داربست دوبل
  • داربست دروازه ای یا کنسول
  • داربست معلق
  • داربست بورد
  • داربست فلزی
  • داربست تثبیت شده
  • داربست کویک استیج

داربست‌ها دارای مزایای خود می‌باشند و از مهمترین آن‌ها می‌توان به رایج بودن و در دسترس بودن‌شان اشاره کرد. همچنین برای استفاده از آن نیاز به تخصص نبوده به سادگی می‌توان آن را بنا کرده و از آن استفاده کنید. اما با وجود این‌ها معایب بسیاری متوجه داربست‌ها چه در رنگ‌آمیزی نمای ساختمان و چه در هر فعالیت دیگری می‌باشد که به شرح زیر هستند:

  • عدم کیفیت لوله و اتصالات
  • عدم وجود استاندارد و دستور العمل جامع و کامل
  • ایمنی اندک و نبود المانهای الزامی جهت تامین ایمنی
  • زیرپایی های نامناسب و فاقد کیفیت
  • صعوبت در مونتاژ و دمونتاژ
  • دشوار در جابجایی لوازم و انبارش

همانطور که پیشتر نیز اشاره شد داربست‌ها مناسب فضا‌هایی با ارتفاع کم مانند رنگ‌آمیزی نمای ویلایی می‌باشند و بهتر است در صورتی که کار در ارتفاع قرار است انجام شود یا از داربست‌های معلق که نسبت به مابقی موارد آسانتر در کاربرد و همینطور ایمن‌تر هستند استفاده شود و یا روش‌های دیگری که در ادامه به خدمتتان عرض می‌کنیم را به کار ببندید.

روش راپل

کار در ارتفاع پیشینه‌ای به قدمت تاریخ تمدن انسان دارد! از دیرباز  روش‌های مختلفی از ساخت داربست‌های معلق با استفاده از طناب و چوب بامبو گرفته تا به امروز که از طریق روش‌های نوین طرح این کار انجام می‌شود همواره موضوع نیاز بشر به کار در ارتفاع چه در رنگ‌آمیزی نمای ساختمان و چه در موارد دیگر پابرجاست.
امروزه نوین‌ترین روش کار در ارتفاع روش بدون داربست با استفاده از راپل می‌باشد. هرگاه دیدید افرادی از ساختمان‌ها آویزان هستند و برای نگه داشتن خود از طناب استفاده می‌کنند بدانید که آن‌ها دره حال استفاده از روش راپل می‌باشد. در روش راپل تکنسین با استفاده از تجهیزاتی طنابی بلند را به مکانی متصل کرده و در هر ارتفاعی که بخواهد‌ می‌تواند بدون نیاز به داربست اقدام به کار کند.
این روش رایج امروزه در رنگ‌آمیزی نمای ساختمان نیز به شدت محبوب است چراکه زدن داربست برای کل نمای یک ساختمان آپارتمانی چند طبقه و مرتفع کاری بس دشوار، هزینه بر و وقت گیر است و همانطور که پیشتر نیز اشاره شد نمی‌تواند در ارتفاعات بلند ایمنی کامل را تضمین کند بنابراین توصیه می‌شود در صورتیکه برایتان مقدور است از این روش استفاده کنید البته که شرکت‌های پیشرو و فعال در این زمینه همچون شرکت منیب امروزه تماماً از این روش استفاده می‌کنند مگر در موارد خاص.

از مزایای بارز این روش می‌توان به:

  • امنیت زیاد در هنگام کار در ارتفاع بدون داربست با دسترسی طناب
  • سرعت بالا و کیفیت بالا در انجام خدمات
  • هزینه کمتر و مقرون به صرفه نسبت به کار با داربست
  • احتمال به وجود آمدن خدمات کمتر و صدمات کمتر به راپل کاران
  • انجام تمامی خدمات ساختمان با دسترسی طناب

در این روش فرد به صورت کامل در هوا معلق بوده و ابداً نباید شخصی که هیچ تجربه و تخصصی در این زمینه ندارد را مامور این کار نمود. به طور کلی در شرایط مناسب روش راپل بهترین جایگزین برای داربست در کار در ارتفاع می‌باشد.

لازم به ذکر است که رنگ‌آمیزی نمای ساختمان در هر دو روش ذکر شده دارای مراحل مشابه بوده و تک تک قدم‌ها در هر دو روش باید به صورت اصولی و کامل برداشته شود تا خروجی کار مطلوب باشد.

رنگ نمای ساختمان‌های تازه ساز

در سطرهای پیشین به صورت جسته و گریخته تا حدودی در رابطه با نما‌ها و ساختمان‌های نوساز صحبت شد که باید خشک بوده و رطوبت طبیعی و ذاتی آن‌ها گرفته شود اما به دلیل اهمیت موضوع در ادامه بیشتر جزئیاتی را مطرح خواهیم کرد.

در صورتی که قصد رنگ‌آمیزی نمای ساختمان دارید اولین نکاتی که باید به آن توجه کنید در نظر گرفتن مسائل اقتصادی، زیبایی و همینطور اجرا آسان می‌باشد. موضوع این است که ساختمان‌های تازه ساز بهتر است تنها یک دفعه میزبان رنگ شوند بنابراین انتخاب خود را با دقت انجام داده و از تیمی مجرب برای پیاده‌سازی رنگ استفاده کنید تا پس از رنگ شدن ساختمان خدای ناکرده این اتفاق نیفتد که از رنگ نما خوشتان نیامده و یا نتیجه مطلوب حاصل نشود و مجدداً مجبور به پیاده‌سازی رنگ شوید.
همچنین نیاز است تا مدت زمان مشخصی( حداقل یک ماه ) از اتمام ساختمان یا حداقل اتمام نمای ساختمان بگذرد تا آب موجود در مصالح به صورت کامل خشک شده و اختلالی در فرآیند رنگ‌آمیزی نمای ساختمان به وجود نیاورد.

رنگ نمای ساختمان‌های قدیمی

در صورتی که یک ساختمان قدیمی بر اثر فرسایش‌های طبیعی و غیرطبیعی و بسیاری عوامل دیگر شکل خود را از دست داده و ظاهر زننده‌ای پیدا کرده است طبیعتا راه بهتر از اینکه اقدام به بنا کردن نمای جدید کنید، این است که رنگی مناسب و زیبا برای آن در نظر بگیرید.

رنگ‌آمیزی نمای ساختمان‌های قدیمی، در صورتی که ساختمان دارای تعداد طبقات زیاد و ارتفاع بلندی باشد سخت‌تر از رنگ نمای ساختمان‌های تازه ساز می‌باشد. چرا که ساختمان‌های تازه ساز هیچگونه نقص نفس فیزیکی در نمای خود ندارند و به دلیل تازه بودن مصالح از همواری و صافی خوبی برخوردار هستند و به عبارت دیگر زمان خیلی زیادی را برای زیرسازی آن نیاز نیست اختصاص دهید.

ویژگی‌های یک رنگ نمای مناسب

ممکن است در این میان از خود بپرسید که رنگ‌آمیزی نمای ساختمان مناسب و استاندارد باید چه نتیجه نهایی داشته باشد و چه جوانبی در رابطه با آن سنجیده شود. این سؤال کاملاً به جا و صحیح می‌باشد و در ادامه نکاتی را برای پاسخ به آن آورده‌ایم.
پیش از هر چیزی تیم ارائه دهنده خدمات رنگ نمای ساختمان به شما باید تمام جزئیات کار را در دقیق‌ترین حالت ممکن محاسبه کند. نباید بیش از حد رنگ تهیه شود و تمام رنگ تهیه شده باید در ساختمان به کار برود و مابقی نیز باید به شما تحویل داده شود. همینطور کار باید در همان محدوده زمانی که توسط تیم پیش‌بینی شده است به اتمام برسد مگر اینکه مشکلی اورژانسی پیش بیاید.

موضوع مهم بعدی در نتیجه یک رنگ‌آمیزی نمای ساختمان خوب این است که بسته به نظر کارشناسی تکنسین‌ها و مسئولان انجام کار، رنگی مناسب با شرایط انتخاب شده و مورد استفاده قرار بگیرد. به عنوان مثال در صورتی که مصالح به کار رفته در نمای شما برپایه سیمان می‌باشند بهترین گزینه برای شما در رنگ‌آمیزی نمای سیمانی استفاده از رنگ نمای سیمانی می‌باشد البته در شرایط گرم و خشک. در صورتی که در مناطق شرجی و مرطوب زندگی می‌کنید رنگ نمای سیمانی ابدا گزینه مناسبی نبوده و بهتر است از رنگ‌های آبگریز استفاده شود.

گزینه آخر در رابطه با استاندارد‌های رنگ نمای ساختمان این است که به واسطه فرایند‌های مختلف که پیشتر نیز به آن‌ها اشاره شد نظیر زیر‌سازی، تمیزکاری و سایر موارد خروجی کارباید با کیفیت، بدون هیچ گونه کثیفی و کدری، بدون کثیف کردن نواحی دیگر، بدون آسیب به نما و یا اطراف ساختمان، بدون هرگونه ناهمواری و تفاوت رنگ در قسمت‌های مختلف، دارای ظاهر زیبا و در نهایت ویژگی‌های مختلف دیگری باشد که بسته به نوع رنگ تعیین می‌شوند.

در صورتی که از رنگ‌های آبگریز برای رنگ‌آمیزی نمای ساختمان خود استفاده کردید اما نتیجه نهایی خاصیت آب گریزی ندارد و سیالات به آن نفوذ می‌کنند، اگر کیفیت رنگ به کار گرفته شده مناسب باشد مسلماً اشکال اجرای کار و تیم مجری می‌باشد. این گفته در رابطه با سایر ایراد‌ها نیز صدق می‌کند.

قیمت اجرای رنگ نمای ساختمان

این موضوع بسیار قابل بحث و پر جزئیات است! برای کار‌های خدماتی اینچنینی هیچگونه قیمت ثابت نمی‌توان در نظر گرفت. در صورتیکه قصد شما برآورد هزینه کل فرآیند رنگ‌آمیزی نمای ساختمان باشد پیش از هر چیز باید قیمت رنگ را در نظربگیرید و پس از محاسبه مساحت و میزان رنگ مورد نیاز از قیمت تمام شده رنگ اطلاع حاصل نمایید.

اما بخش دیگری از قیمت نهایی پروژه را خدمات اجرای آن در بر می گیرد که چند موضوع در تعیین قیمت نهایی دخیل است :

  • شیوه و مراحل اجرای کار
  • تخصص تیم انجام دهنده
  • تعداد نفرات تیم انجام دهنده
  • مدت زمان انجام پروژه
  • وسعت پروژه

مدتی که برای پیاده‌سازی پروژه لازم است تابعی از تبحر و تخصص تیم انجام دهنده، وسعت پروژه و همینطور ابزارآلات بکار رفته در پروژه است. بدیهی است که یک آپارتمان مسکونی پنج طبقه با استفاده از داربست یا راپل توسط یک تیم ماهر و متخصص در مدت زمان کمتری پیاده‌سازی می‌شود تا یک پروژه مسکونی ۵۰۰ واحدی.
البته توجه داشته باشید که زمانی که پای روش کار به میان می‌آید به همین سادگی‌ها نیز نمی‌توان یک روش را تعیین کرد. همانطور که مستحضر هستید در رنگ‌آمیزی نمای ساختمان که یکی از موارد شایع کار در ارتفاع است استفاده از طناب راپل می‌تواند ی‌تواند سرعت کار را بشدت بالا ببرد اما دربعضی از ساختمان‌ها امکان اجرای کار از طریق طناب وجود نداشته و زیرساخت‌ها موجود نیستند به همین جهت در ساختمان‌های نوساز که طبق استاندارد‌های مهندسی ساخته می‌شوند حتماً این امکان را لحاظ خواهند کرد.

جمع بندی

 در این مقاله تمام تلاش خود را کردیم تا شما عزیزان جان را با جوانب کامل رنگ‌آمیزی نمای ساختمان آشنا کنیم. همانطور که بار‌ها و بار‌ها در این نوشته اشاره شد کار رنگ نمای ساختمان کاری بس دشوار و تخصصی است که هر فردی از عهده آن بر نمی‌آید و در صورتی که قصد دارید نتیجه نهایی کار به شکلی مناسب ظاهر شود حتماً توصیه می‌شود که از مجموعه‌ها با تیم‌های متخصص و آموزش دیده استفاده کنید تا بتوانند با به‌کارگیری آخرین استاندارد‌های این کار نتیجه‌ای درخور برای شما به ارمغان بیاورند.
در میان تمام این مجموعه‌ها به جرات می‌توان مجموعه منیب را یکی از بهترین ارائه‌دهندگان خدمات رنگ‌آمیزی نمای ساختمان بالاخص رنگ نمای ساختمان در تهران و همینطور رنگ نمای ساختمان در کرج معرفی نمود. این مجموعه با قیمت‌گذاری شفاف و منصفانه و در دسترس قرار دادن لیست تعرفه‌ها برای مشتری همینطور زمان‌بندی دقیق و تجهیزات به روز در کنار کیفیت عالی و نظافت مثال‌زدنی کار می‌توانند بهترین نتیجه را برای شما رقم بزند و در نهایت همه این‌ها خیال شما را با خدمات پس از فروش و ضمانت خود راحت کند.
این مجموعه با به کارگیری نیرو‌های فنی آموزش دیده در اروپا و خبره با مکانیزه کردن کامل پروژه‌ها توانایی پیاده‌سازی هرنوع رنگ‌آمیزی در زمینه‌هایی همچون نقاشی داخلی ساختمان، نقاشی نمای ساختمان، پارکینگ و کف‌سازی، عایقکاری، استخر و آبنما، رنگ‌آمیزی تأسیسات، رنگ‌آمیزی اجسام و همینطور نازک کاری ساختمان را به همراه مشتقات آن‌ها داشته و با کیفیت هرچه تمام‌تر در کنار قیمت مناسب و منصفانه به شما هموطنان عزیز ارائه می‌دهد.
تنها کاری که برای برخوردار شدن از خدمات ارزنده شرکت منیب با حدود ۷۰ نیروی ثابت و فعال و پروژه‌های در فضای حدود ۱۵ هزار متر باید انجام دهید این است که با ما تماس گرفته و مابقی کار را به ما بسپارید. شعار ما برآورده کردن نیاز مشتری و پاسخ درست به اعتماد آنهاست.